Sidor

måndag 27 april 2009

FANATISK VIRKARE

Jag har hallt pa ett tag med att virka mormorsrutor. Har haft det som "vid-sidan-av-arbete", dvs jag plockar fram det när jag inte har nagot annat pa gang. Det ska bli en kofta till Naia. Igar tänkte jag att jag far nog lägga pa ett kol innan det blir för varmt sa att hon inte kan använda kofta.
Jag satte pa vatten för att koka en kopp te och satte mej med virkningen..............efter ett antal varv kom jag pa att jag hade satt pa vatten att koka..................... inget vatten kvar, grytan var svart och knäppte konstigt..............
Jag struntade i mitt te. Senare skulle jag koka makaroner till Naia.............Och lyckas väl bränna dom!!!! Finns det nagon som har brännt makaroner????
Skärpning!! Gjorde nya makaroner till henne och under tiden som hon at tog jag fram virkningen igen och virkade och virkade........tills jag upptäckte att klockan var nästan 22.00. Herregud mitt barn maste ju i säng, det här är ju alldeles pa tok för sent. Hon satt där i soffan och lekte sa lugnt och snällt.
Undrar vad barnavardsnämnden skulle säga? Finns det barnavardsnämnd i Spanien? ( Det vill jag nog inte veta)


5 kommentarer:

 1. Ha ha ha. Vad hon får genomlida för den där koftan...

  SvaraRadera
 2. För att inte tala om min man HAN har jag HELT glömt bort.

  SvaraRadera
 3. En dag utan en maska är en dålig dag, det finns ju hämtpizza

  SvaraRadera
 4. Ha ha, det var en underbar historia som jag också kan känna igen mig i en smula. Det bästa med bloggarna är ju att det alltid finns nån som är värre än man själv! :)

  SvaraRadera
 5. Säg vad inte jag har bränt! Rekordet är nog släta bullar som fick stå i ugnen i ett par timmar. Jag hade alldeles glömt bort att jag bakade.

  SvaraRadera