Sidor

måndag 28 september 2009

SÁN ÄR JAG!


Här kommer 10 saker om mej. Tycker att det är en liten rolig grej. Själv har jag uppskattat att läsa om andra. Här fár ni en liten bild av mej.....

1. När jag var 9 ár och pá semester pá Mallorca bestämde jag att jag skulle gifta mej med en rik spanjor som skulle bo nära havet. Det blev nästan rätt. "Rico" pá spanska betyder báde rik och god. Var kanske inte riktigt tydlig i min önskan ;)

2. Jobbar som undersköterska men tál inte att se blod. Har svimmat vid ett antal tillfällen pá jobbet.

3. Jag skriver listor till allt. T.o.m när jag ska städa.

4. Läser ALLT som kommer i min väg, även baksidan pá schampo-flaskor. Har en förkärlek för kriminal-romaner och historiska romaner.

5. Älskar mat. Framförallt tycker jag om att äta men även att laga, bjuda pá, köpa, läsa om (läser recept som om dom vore smá noveller), prata om, titta pá etc....

6. Är livrädd för poliser och andra myndighetspersoner i uniform. Har ingen aning om varför.

7. Är galen i planlösningar och drömmer om att fá rita mitt egna hus som givetvis ska ligga pá landet.

8. Är en obotlig drömmare. Lever lite i min "egna värld" vilket gör mej lite disträ. Kan ocksá lägga till att jag har ett dáligt korttidsminne. Ingen bra kombination.

9. Tycker absolut inte om sport men njuter mycket av yoga och att gá (báde att promenera och lánga trekking-turer i bergen).

10. Är en mycket lugn och sansad människa för att inte säga lat och lángsam.


Ja sán är jag. Láter lite som en smátt nevrotisk och förvirrad typ men jag tror nog att jag uppfattas som snäll och trevlig. Man kan ju alltid hoppas.
Skickar bollen vidare till den som vill vara med, inget tváng.


Máste ju ha nágot virkat med.
En sköldpadda frán Mia Bengtsson´s mönster. Den kan fá representera mej för det där med lángsam :)

Samtidigt vill jag tacka alla som kikar in och som lämnar sá fina och gulliga kommentarer.11 kommentarer:

 1. Så söt sköldpadda, fantastiskt fin!

  SvaraRadera
 2. Vad konstigt, detta inlägg syntes inte förrän nu. Jag känner igen dig på alla punkter kära du. En punkt saknar jag dock - fast den stämmer ju inte längre...

  SvaraRadera
 3. Teknikfientlig... fast du kommer ju sakta över den. Kan det vara långsamheten som är orsaken?

  SvaraRadera
 4. jaja, detta var roligt att lässa, jag vet nu att jag är inte ensam om att läsa shampoo flaskor, lo he hecho todo mi vida, y me cria q era única, polisen är jag med rädd för, men vad kul att du vid 9 år ville gifta dig med din spansk prins, hehehe. no era rico pero estaba rico, no se puede tener todo, algo es algo. roligt va allt!

  SvaraRadera
 5. Jösses så mycket fint och vilken inspirationskälla du är!!! Nu bara måste jag ta fram virknålen igen... även fast jag precis lagt undan den. Jag är nybörjare men jag tror att det kommer bli en livslång passion det här med virkningen! Det lustiga är också att du heter som jag när jag var liten. Låter konstigt men jag hette Maria Andersson men när mina föräldrar skildes bestämdes det att vi barn skulle ta mammas efternamn (Boström) och när jag senare träffade min blivande make började han kalla mig Bibbi (som är mitt första tilltalsnamn). Så numera heter jag Bibbi Boström ;)
  Himla kul att hitta din Blogg, ha det så bra! Maria

  SvaraRadera
 6. Hej, spännande att läsa om andra så här. Vad kul, en drömmare! Jag är själv en drömmare och lever nog ett liv i drömmen och ett i verkligheten.

  Ha det gott!
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 7. jajaja, pero bueno, nu förstår jag allt! har du inte hör talas om: se sueña siempre con los colores invertidos, como en los negativos de fotografia, då drömde du om nån kille men när gud framkallade bilderna i hans kontor blev prinsen helt annorlunda, jajaja. det var ju roligt. så kul du är!

  SvaraRadera
 8. Vad roligt att du bjuder på dig själv!
  Listskrivandet känner jag så väl igen, jag är en obotligt "listaholic" kan man väl kalla det. =)
  Många fina saker du gör, här finns mycket inspiration.
  Ha en bra dag!
  Rita

  SvaraRadera
 9. Roligt att läsa om dig och att få veta lite mera :)

  Häftigt att du redan när du var liten sa att du skulle gifta dig med en rik spanjor. Även om du blev rik på ett annat sätt än vad du tänkte då :)

  SvaraRadera
 10. Kul att lära känna dig lite mer, Må gott

  SvaraRadera
 11. jag tror att hon heter mia bengtsson, men ändå. söt sköldpadda! vill få någonting virkat men orkar inte. (konstigt va?)

  SvaraRadera