Sidor

måndag 26 oktober 2009

SKAPARSTIGSGUPPY


När jag ság de här fiskarna pá Skaparstigens blogg blev jag helt förälskad. Dom är sááá fina!
Sen dess har jag haft dom i tankarna men med tusen projekt i huvudet........... ( nágon som känner igen sej?) har jag inte gjort dom föräns nu.

Jag är van att virka runt, runt "pá klassiskt amigurumi-vis" och jag kunde för mitt liv inte begripa varför jag skulle avsluta varje varv med en sm och börja varje varv med en lm.

Jag gjorde en pá "mitt" vis bara för att prova och dá ser man tydligt varför.
Den lila är "min" och ni ser att ränderna gár lite omlott medans pá den bláa sá gör det inte det.


14 kommentarer:

 1. Vad fina! Tack för ditt stöd.:) Och tack för förklaringen med smygmaskan. Nu fattar jag också. ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. De där fiskarna ligger på min önskelista också, bland så många andra härliga och spännande mönster, hittade ytterligare ett innan, suck men det skulle ju vara tråkigt att vara sysslolös

  SvaraRadera
 3. Så bra de blev! Man får välja vad man tycker, lite hackigt eller en skarv. Själv har jag precis börjat virka på amigurumi-vis, men det blir lite olika från gång till gång.

  SvaraRadera
 4. Lindo blog, parabéns !!!

  http://crochecolorido.blogspot.com/

  SvaraRadera
 5. Aha! Nu fick jag ju förklarat varför man ska göra på det viset! Jag har alltid gjort på "ditt" vis och trott att man måste leva med hacket.

  SvaraRadera
 6. Oj vilka fina! Jag älskar att virka men hinner knappt med det och kan inte så mkt, inte ens följa mönster, bara virkar själv..:-o Men en dag så...:-p
  //Caroline

  SvaraRadera
 7. Vad fina, härliga färger! När det kommer till virkning så vet jag ju inte så mycket, men skarven är väl mindre synlig på den lila-rosa firren. Jag ska banne mig lära mig virka nångång, men jag måste nog ha nån som visar mig grunderna åtminstone. Har en vag känska av att vi nog virkade lite i syslöjden, men jag kommer inte ihåg riktigt... Jag skulle virka kanelbullar, lussekatter, singoallakakor, dammsugare, pepparkakor och allt annat som Jade inte kan äta pga sina allergier. Ska kolla internetet, måste ju finnas nån Youtube tutorial på virkning!!

  SvaraRadera
 8. Jättefina!! Är också sugen på att göra dem, men ska bli lite duktigare på att virka först. Sitter nästan varenda kväll framför tv:n, men det mesta repas upp. Tack för magiska ring-tipset!! Det ska jag spana in. För tillfället är jag för tjock för att komma in bakom symaskinen i min nyinredda syhörna så tar nog några veckor innan det blir annat än virkning för mig. Fast har jag tur blir det redan om en vecka. (Men då är iofs frågan hur mycket man hinner sy....).

  SvaraRadera
 9. Hej du, tror du Naia vill ha fågelväskan? Den var tänkt som present till henne i maj, men blev ju inte klar...

  SvaraRadera
 10. Adorei seu blog!!! parabéns!!!

  SvaraRadera
 11. Hej.

  Vi undrar om du skulle vara intresserad av att sälja dina handgjorda saker, eller om du har några secondhand saker du vill sälja, på hantverksmarknaden.com? Vi skickar med lite information nedan och hoppas att vi hör av dig snart. Webshoppen beräknas öppna den 1 november om allt går enligt planerna.

  Hur fungerar det att sälja på Hantverksmarknaden.com?

  När köparen har gjort en beställning skickas ett mail ut till säljaren med information om köparen. Ex. Maja ska sälja stickade tröjor, hon skickar in all information vi behöver om hennes tröjor. Hon vill lägga upp 5 tröjor i olika färger i vår webbshop och får betala 10/upplagd vara, alltså 50 kr. Vi lägger upp hennes tröjor på Webbshoppen. När köparen beställer en tröja skickar vi information om köparen till Maja.

  Vem ansvarar för att köpet går igenom?

  När Maja har fått köparens information tar hon själv kontakt med denne för att göra upp om köpet. Därmed är det köparen och säljaren som ansvarar för huruvida pengar förs över och varans kvalité. Om vi får information om att en säljare eller köpare har på något sätt inte uppfyllt sin del av köpet kommer vi att ta bort säljaren eller inte låta köparen handla hos oss något mera! Som säljare skriver man under ett kontrakt där man lovar att den information som står om varan på webbshoppen ska vara sann. Du som säljare bestämmer själv vilket betalningssätt som passar bäst vid försäljning.

  Kostnader

  Ni som vill sälja på hantverksmarknaden.com kontaktar oss på info@hantverksmarknaden.com. Ni får då ett formulär att fylla i med den information vi behöver av er. Vi tar ut en kostnad på 10/vara vi lägger upp som ska betalas i samband med registreringen av era varor. Vi tar ut denna kostnad för att täcka våra utgifter som webbhotell, domännamn, reklam osv. För 10/vara får din vara ligga uppe på hantverksmarknaden.com i 1 år. Om du inte fått sålt din vara inom ett år skickar vi ut ett mail och du kan då välja att ta bort din vara eller för endast 10 kr låta den vara kvar under ett år till. Om du har gjort en större produktion av en vara, (ex. stickade tröjor i likadant garn, samma färg med samma detaljer men i olika storlekar) betalar du endast 10 kr för 2, 20 kr för 4 etc.

  Maila oss om du tycker att detta verkar intressant så kommer vi att skicka mer utförlig information till dig.

  Varma hälsningar

  Hanna och Johanna

  SvaraRadera
 12. son hermosos, divertidos, alegres... me encantaron tus peces! :D:D:D

  SvaraRadera