Sidor

måndag 14 december 2009

ORDNING OCH REDA!


Jag har gátt och funderat länge nu pá ett virknáls-etui. Teskedsmamman har ett fint mönster pá en virkad som jag var sugen pá. Har inte sá mycket tid nu och medans jag funderar färdigt fick det bli en i tyg.

Väldigt enkel. Observera filtbiten till nálarna.


13 kommentarer:

 1. Vilket praktiskt virknåls-etui den ser jättefin ut.Förstår att du behöver något att ha nålarna i när du har så många olika virknålar.

  Jag gillar svamparna på mossa du har som ljus manchetter här ovanför.

  SvaraRadera
 2. Hej! Tittar första gången in på din blogg! Så härliga julsaker du virkat! Vilket fint och praktiskt virknåls-etui!

  SvaraRadera
 3. En sån skulle jag behöva "skaffa" mig själv ja! Filtbiten ska jag försöka komma ihåg tills den dagen jag "skaffar" mig en ;) Skickar er en snöig och kall kram - tror ni behöver det ;)

  SvaraRadera
 4. vad fint!! sånt har jag också på min to-do-lista. tog det lång tid?

  SvaraRadera
 5. Jag gillar allt: tyget, modellen, prydligheten! Jag kommer också att göra en så småningom. Står på min lista också. Saltaste bönan - det borde bli ett projekt för vår nästa syjunta. Ia, du kanske vill vara med virtuellt via Skype?

  SvaraRadera
 6. Hanna/Bobo: jag kan göra en tutorial och vara med pá syjuntan via skype. Den gár fort att göra ca 30 min.

  SvaraRadera
 7. Du är så himla duktig, allt du ordnar med blir så fint, må gott

  SvaraRadera
 8. wow! jag har oxå ett fodral till ina virknålar men har fundrat och funderat på var jag ska sätta fast nålarna... TACK! Jättebra ide med filt!

  SvaraRadera
 9. Snyggt det blev och smart att du satt dit en filtbit!

  SvaraRadera
 10. Precis ett sånt där virketui behöver jag! Just nu ligger nålarna och dräller mest överallt i huset och i virkkorgen, intrasslade i garner...

  Symaskinen som jag fick i födelsedagspresent bara står och blänger, kanske att det faktiskt är dax att ta fram den och sätta igång med alla syprojekt som jag vill göra. Och däribland ett virketui då förstås. Toppenfint och praktiskt och typ löjligt enkelt att göra, egentligen. Men med jul i stugan och överallt annars så får nog etuiet vänta en stund till.

  Ha det gott i spanska julhuset. Jag bodde på Mallis i 4 år så jag känner till traditionerna ganska så bra. Firar ni svenskt eller blir det den 6 januari (det är väl det datum som spankorerna firar om jag minns rätt???) som julklappar delas ut? I vår stuga firar vi före hela julen då mannen måste resa bort (tyvärr) men svenskt blir det, med vissa amerikanska fluenser. Typ egenbakad jul. Det är kul! Kram.
  Annette

  SvaraRadera
 11. Jättefint! Och smart med filtbiten!
  Vilken fin blogg du har. Du är verkligen kreativ!

  SvaraRadera
 12. BlueHost is ultimately one of the best hosting company with plans for any hosting needs.

  SvaraRadera