Sidor

tisdag 2 februari 2010

MAN KAN ANA ATT VÁREN KOMMER SNART.


Det har slutat regna och det är skönt. Det har tydligen inte regnat sá mycket de senaste 60 áren.
Det är fortfarande kyligt i luften. Men om man letar upp en plats där det är lä, sá kan man sitta utan jacka och det är riktigt skönt.
Vi var ute pá landet, pá rid-klubben. Ingen av oss rider, men vänner till oss driver resturangen, där vi át oss proppmätta. Vi gick en runda och njöt av att mandeln har slagit ut och vi plockade lite sparris, som växer vilt.
Naia fick mata hästar men tycker att katterna är mycket sötare. Hon tycker att vi skulle kunna byta ut vár hund ( som aldrig fastnar pá bild) mot en katt.
Det är dax att lära sej cyla utan stödhjul. Det gár hittils väldigt vingligt.

22 kommentarer:

 1. jag förstår absolut! tycker själv att det ser lite kul ut när en award gått runt så samma person fått den fem-tio gånger, men jag fick ju min för första gången och då ville jag göra det ordentligt ;-)

  vad härligt med vår, här ligger massor av snö och mer kallt ska det bli...

  SvaraRadera
 2. Åh bilderna bara andas vår, så underbart, här väntar vi på ytterligare en snöstorm

  SvaraRadera
 3. Åh vilka härliga bilder jag vill också ha vår. Vild sparris låter underbart gott och mandelträden är så vackra.
  Hur länge har du bott I Malaga? Trivs du där? Bara lite nyfiken.
  Du får ha en trevlig vårdag/ Mia

  SvaraRadera
 4. Åh va underbart det ser ut, jag är så galet trött på all kyla och snö här.
  KRAM/Veronica

  SvaraRadera
 5. Så stod då äntligen mandelträden i blom och sen är det bara att räkna ner tills Vallmon börja blomma lite längre fram ocgh fuargar ängarna röda. Jag minns, saknar lite men här har vi nu äntligen (!!!) fått vinter i Alperna och det känns härligt.

  Tyckte alltid att februari var en av de vackraste månaderna på Spansk mark, en av de få månaderna då det var grönt. Och vild sparris! Mums! Bara så där en minut i kokande saltat vatten och sen ringla lite x-tra virgin på... Riktigt lyxigt.

  Njut i fulla drag och lycka till med cyklandet utan stödhjul. Underbara bilder, gillar särskilt cykelbilden. Typ "captured a moment right there".
  Inte så lätt alla gånger.

  SvaraRadera
 6. hej!
  du har en award att hämta på min sida:-)

  SvaraRadera
 7. Här är träden också alldeles vita, men inte är det av blommor inte! Ser härligt ut!

  SvaraRadera
 8. Hej. Vilken fin blogg du har. Jag gillar dina fina giraffer. Har inte hunnit läsa allt än, men det ska bli. Lycka till med kommande projekt!

  SvaraRadera
 9. Hej! Du gör så fina saker! Och tack för hoppet om vår! Här är ännu så mycket snö (i Finland bor jag)
  Lotta

  SvaraRadera
 10. Men så härligt att se lite våriga bilder. Själv har ett ruggit snöovöder dragit in över Skåne och det är kaos. Hårda vindar och snö, det är inte en bra kombo i ett platt landskap. Blit väldigt avundsjuk!

  SvaraRadera
 11. Jag tror jag flyttar direkt, här är det snöstorm idag.

  SvaraRadera
 12. Men guuuuuud så mysigt! Här vräker.. jag menar verkligen vräker snön ner. Det är såå lessamt :(

  SvaraRadera
 13. Åhhh.... vad härligt!! Vi har nästan 1,3m snö här i sundsvall och mer väntas... dessutom riktigt kallt! Var till och med tvungen att lägga in en sommarbild på mobilen så jag ser det när jag tittar där...

  SvaraRadera
 14. Fantastiskt fina bilder! :)

  SvaraRadera
 15. underbar koncentration!

  SvaraRadera
 16. Herregud vad jag längtar efter våren och sommaren! Gud vad trött jag är på snöstormar och kallt. Jättefina foton! /petra.h

  SvaraRadera
 17. alli, porque lo q es aqui no huele a la prima vera, ni a ninguna de esas trevliga kusiner, jejeje

  SvaraRadera
 18. Vilka underbara bilder! Just nu känns det som om vi har mer snö än jaga kan minnas att vi någonsin haft, så det är fint att du delar med dig av vårtecken. SOm att cykla... :)
  Fint!
  Annelie

  SvaraRadera
 19. Vad härligt med vår! Det känns som den är långt borta här just nu. Kommer bara mer och mer snö för varje dag som går. Hoppas det går bra för dottern utan stödhjulen :) Nu längtar jag verkligen till våren och vad som komma skall :)

  SvaraRadera
 20. Härliga bilder! Ja våren är verkligen efterlängtad...bor i skåne och här har vintern varit ovanligt kall och snörik. Jag tittar på dina fina bilder och drömmer om våren som jag hoppas ska komma snart!

  SvaraRadera