Sidor

måndag 22 februari 2010

NYTT GARN

Sá kom dom dá äntligen, "sommargarnerna", 100% bomull. Ännu har inte alla färger inte heller alla garner kommit. Men de här fár räcka sá länge.
Jag har innan använt ett bomulls-imitation i acryl. Tunnare än detta, (fick använda virknál nº 1. Till detta nya använder jag 00, eller 3,5)

Här nedan kan ni se skillnaden. Och takten, den är UNDERBAR......
Det skulle väl bli aningen jobbigt att göra en filt i det tunna garnet.

Fina komentarer i det förra inlägget. Det är kul att fá. Dock tar jag inte át mej hela äran dá jag egentligen har gjort sá gott som likadant som Elizabeth Cat. Men blev sá förtjust i det jag ság. Det är annorlunda med vit ram. Färgerna syns pá ett annat sätt.

Den här gángen skyller jag inspirationen pá Attic 24, My Rose valley och Lyckan kan vara en ton...
Har verkligen fátt "blodad tand" av mormorsrutor.
Och blodad tand är väl ett konstigt uttryck?
Ungefär som " Nu gár skam pá torra land". Jag bara undrar... var brukar skam gá i vanliga fall?
Är det en vatten-varelse?

12 kommentarer:

 1. Härliga somriga färger!

  SvaraRadera
 2. Vilka härligt inspirerande vårfärger. Jag blir verkligen glad av dem!

  SvaraRadera
 3. Lycka till med ditt projekt!! Jag har gett upp, det blir aldrig någon filt. Har inget tålamod, trivs bättre att göra småsaker. Just nu letar jag med ljus och lykta efter cerise 8/4 virkgarn, har du något tips?
  hälsn Juliane

  SvaraRadera
 4. Som en hög med goda plättar!
  Jag föredrar bomull framför acryl.

  SvaraRadera
 5. fin fin fin, jag älskar dem. att jag har börjat virka? nej jag vill det, men detta går inte framme, jag håller på att fatta, fortfarande. my god! kanske jag måste gå i skolan, skitt jobbigt att inte kunna det. jag tror att jag skickar vidare min lilla paket till dig!

  SvaraRadera
 6. Lovely! Oooooh I like it! Och ta åt dig äran för din super duper fina kudde!!! Det må vara blomhexagons från Elisabeth Cat men hej, hur många av oss har inte gjort mormorsrutor??? Eller små blommor, eller ripplefiltar eller...

  Jag vill göra en precis likadan kudde som du och kanske gör jag en. och om den blir snygg så kan jag ju briljera med att den är minst lika snygg som din och att jag gjort mitt bästa att kopiera din superhöga standard och att blomhexisarna är minst lika snygga som E Cats eller MiA's eller Brittas eller Lisas eller Mary Janes eller Susy's... Eller kanske till och med Olles??? Du hajjar. Kudden är kalasfin helt enkelt och du gjorde den. Nice. Och dina nya bomulssgarner inpirerar. (PS Är lite speedad. Första dagen på jobbet liksom...)

  SvaraRadera
 7. Glömde ju säga hur cool det var att se att du länkat till min sida. Det gör mig kalasglad och extremt stolt och helnöjd. Wow! Bredvid Attic 24 dessutom, det är ju nästan lite "Får jag ta på dig - pssssss" varning på den. JAg är typ HOT! Jag har en toppendag idag! Puss!

  SvaraRadera
 8. hej
  vad fin kudden blev! visst är det kul med garn, jag är lite av en garnoholic. kan nästan inte gå in i en garn affär utan att köpa något fint garn. hoppas solen tittar fram på dig, hos mig är det bara en massa snö!
  /vicky

  SvaraRadera
 9. Härligt! Bomullsgarn är oslagbart! Vad är det för sort du använder?

  Kudden i förra inlägget är ju bara fantastisk!!

  Jag har som nyårslöfte att lära mig virka och nu blir jag verkligen sugen! :)

  SvaraRadera
 10. Jag ser ocksa fram emot min nästa garnbeställning! Maste bara fa färdigt mitt täcke först. Sen ska det beställas manga bomullsgarn i manga fina färger :)

  SvaraRadera
 11. Vilka underbara färger! Själv har jag ett litet ansträngt förhållande till mormorsrutor nu. Jag ska bara fästa några miljoner trådar och sen får det vila ett tag. Men om jag känner mig själv rätt så är jag nog snart igång igen!

  SvaraRadera
 12. Härliga färger. Kanske också skulle testa de garnet...

  SvaraRadera