Sidor

söndag 2 maj 2010

PAUS

Har tagit en liten paus i virkandet. Inte sá att jag har tröttnat, tvärtom, tycker att det är väldigt rogivande .
Men det finns andra saker som borde göras.

En necesär till lilla fröken som har börjat pá simskola. En viktig grej att kunna, simma.
Särskilt när man tillbringar sá mycket tid i havet och i bassänger som man ju givetvis gör vid de här breddgraderna. Sommaren är här nu.Och sá har jag börjat ta tag i storstädningen. Tänkte hinna färdigt innan jag börjar jobba.
Visst är det lite "Bella Notte"-känsla?


12 kommentarer:

 1. Åh! Jag vill också bo där!!!
  /Mikaela

  SvaraRadera
 2. Ah! Det ser härligt ut!
  Om jag skulle hänga upp min tvätt på balkongen skulle säkert kvarterets tanter sätta frukostkaffet i halsen. Det finns många ”vän-av-ordning” i det här landet :).

  SvaraRadera
 3. Å, vilket underbart klädstreck!
  Wow, vilket fint tyg till necessären. :)

  Kram, A

  SvaraRadera
 4. Wow! Jag älskar tvätt på tvättlina!!! Har alltid fascinerats av det. I plugget gjorde jag ett fotouppdrag baserat på bilder av tvätt på tork i olika former. Utomhus på linor, snurror, torkställningar, balkonger... Färger, vittvätt, jeanstvätt, stora kalsonger med gylf, gamla dambh:ar i storlek 100Ö, typ! Bebispyjamasar, arbetskläder, mattor och handdukar, strumpor, raffset... Kläder på tork säger mycket och är otroligt vackert. Och den här bilden är super duper! Hade den varit min hade jag ramat in den. Men jag är ju också lite av en lustig kuf... Kram. PS Kul att jag får dig att fnissa. Det gör mig glad!

  SvaraRadera
 5. Det är en av de saker jag älskar med Spanien - alla tvättlinor med kläder. Jag hänger också min tvätt på balkongen men det blir inte samma sak. Necessären är nog helt i Naias smak!

  SvaraRadera
 6. Necessären är superfin!!! Å visst är det något speciellt med klädstreck som klättrar sig upp för husväggarna på en innergård. Idag associerar vi till medelhavsländerna men det är inte allt för länge sedan det såg ut så här även i Sverige...iaf sommartid:) Kika gärna in hos mig och var med och tävla!

  SvaraRadera
 7. Så duktig du är på att sy, en så fin hade jag aldrig fått ihop och tack söta du för dina fina kommentarer hos mig, tänk att man kan finna vänner så här utan att ens ha träffats

  SvaraRadera
 8. Så fint, vilken stämning.

  SvaraRadera
 9. Vilken fin necessär och vad häligt det ser ut med klädstrecket. Skulle också vilja bo där!

  SvaraRadera
 10. Hej!!!! hittade din blogg i dag när jag googlade på nyckelpiga för att jag letede bilder till ett ett av mina projekt!!1 din blogg är jättefin och du är ju sååååå duktig på att virka Och vilka fina färger du använder!!!!! titta gärna in till mig!!

  SvaraRadera
 11. Jag kunde inte låta bli att ge dig ännu en award för att du är typ bäst!

  SvaraRadera