Sidor

tisdag 18 maj 2010

YOGA-HELG

I Málaga, precis som i de flesta större städer, finns en stor mäss och kongresshall. Där brukar det vara en hel del intressanta mässor och utställningar.
Pá bilden nedan ser ni Guggenheim som är det moderna muséet i Bilbao. Jag har alltid trott att det var samma arkitekt som hade ritat de báda. Det har jag sagt till folk.

En viss likhet har dom men det är INTE samma arkitekt. Sá nu tar jag tillbaka det!!!
I vilket fall som helst är det en häftig byggnad.
Den här helgen har det varit 2 mässor. "Natura Málaga" och "Expo-yoga".
Pá Natura kunde man fá veta allt om alternativt leverne, fá prova pá olika behandlingar, äta vegetariskt.... Ja , allt det där vet ni säkert, det är ju inget konstigt med det i de norra delarna av Europa.
Här är det ännu väldigt annorlunda.


Jag tillbringade i stort sett HELA helgen pá Expo-yoga. Yoga är nágot jag tycker mycket om och utövar flera gánger i veckan.
Jag har fátt prova pá báde Ashtanga, Hata, Vinyassa flow, Kundalini.........
Jag har vänt och vridit mej, sträckt mej hit och dit och nästan slagit knut pá mej själv. Lärt mej att andas rätt.............

Jag hade virkning med mej och vid en av pauserna dá jag satt och virkade i solen slog mej tanken, och den har slagit mej förr, att yoga/meditation och virkning har mycket gemensamt. Och jag är övertygad om att de har samma hälsosamma effekter.
Mánga av deltagarna hade fina väskor till sina yoga-mattor. Man kunde köpa dom för alldeles för mánga pengar sá jag tror att det ska bli mitt nästa syprojekt.

Bilderna nr 1, 2, 7 och 8 är inte mina, jag har lánat dom frán nätet.
Och det är INTE jag som är pá bilden (Tyvärr)

6 kommentarer:

 1. Yoga!!! Suck... Saknar min yogaklass på Mallis. Har ännu inte hittat den "rätta" yogan här i Schweiz. Allt är så poppigt och modernt. Mer flash än övningen yoga i sig själv, och sånt fixar inte jag.

  Nej, simpelt ska det vara. Med "riktiga" yogisar, typ vanliga männsikor som inte är där för att visa att dom kan göra någon komplicerad pose.

  Vanliga människor med en passionerad och verklig yogaentusiast som lärare. Som lever yoga. Så jag är avis! Kör lite här hemma men det är ju inte samma sak. Får väl leta vidare helt enkelt.

  Hur går det med den där filten? Många trådar kvar att fästa? Många rutor kvar att virka ihop? Såååååå nyfiken.
  Annette

  SvaraRadera
 2. Det lär finnas forskning på stickning och meditation i alla fall. Typ att puls och blodtryck går ner lika mycket när man sätter sig ner och stickar som vid meditation.

  SvaraRadera
 3. La primera foto es de Bilbao, yo vivo cerca de ese museo.
  A ver si te animas y pones el traductor de google o haces la entradas bilingües, en tu perfil pone Málaga

  SvaraRadera
 4. tROR EN mormorsrutig yogaväska skulle vara grymt snyggt.

  SvaraRadera
 5. Åh vilka häftiga byggnader! :)

  SvaraRadera