Sidor

onsdag 10 november 2010

HÖSTSKÖRD OCH VIRKADE BURKAR
 Det är nästan lite synd att äta upp frukten. Den är sá fin i skálarna.

Har plockat fram tyger och symaskinen. Ska vila axel/arm/nacke och láta bli virkningen ett tag ( om jag kan ).
Sá de här burkarna blir kanske det sista virkade pá ett tag.

6 kommentarer:

 1. wow...så fina burkar !!!

  Kramizzz Nilla

  SvaraRadera
 2. Å, så fina! Sitter och tittar hur du har gjort med tyget längst upp, det ser ut som om du virkat fast det! Snyggt är det, blir sugen på att prova! Hoppas du snart blir bättre i axlarna och kan virka igen!

  SvaraRadera
 3. Hej - så härlig sida med inspiration du har *applåder* Vill också säga att länken till mönstret pumpor har visst hakat upp sig, det leder en till http://http//ianyckelpiga.blogspot.com/2010/10/pumpor.html ... dvs dubbelt http://
  Jag ska få igång syster på virkning igen, har tipsat om din sajt som är så trevligt att kika runt på. Keep up the good work!

  SvaraRadera
 4. Aha... Vad dyker upp härnäst tro....??? Gillar att du satt tyg inuti den virkade skålen. Vad smart :D! Har just beställt tyger från stora landet i väst för stora och många pengar (typ det enda jag unnar mig själv eftersom jag är så dålig på sånt...). :D Kan knappt vänta... Undrar när tygerna dimper ner i brevlådan. Som att räkna ner till julafton ungefär...

  SvaraRadera
 5. Superfina burkar :-)! Hoppas att du blir bättre i din armaxlelnacke så at du snart kan virka igen :)!

  SvaraRadera
 6. Angélique: Tack för att du upplyste mej om felet, nu är det fixat. TACK för de fina orden, det värmer. Hoppas att systern din kommer igáng att virka.

  Anette: Du har alldeles rätt i din gissning.

  SvaraRadera