Sidor

onsdag 8 december 2010

RUTOR + LAPPAR = SANT

Jag kan inte riktigt se mej mätt pá dom. Máste nog göra nágra till. Behöver bara mer tid. Inspiration har jag alldeles för mycket av. Och sá skulle jag behöva en ny symaskin och en ny lite hállbarare axel.

12 kommentarer:

 1. Monstruoso! es decir eres una monstrua, se dirá asi? jajaja, no se hablar mi propio idioma ya, por culpa del tuyo.

  SvaraRadera
 2. Åååååh! Vilka härliga färger! Så vackert! Och UPPIGGANDE också.....som en vitamininjektion! =)
  Kan verkligen behövas nu i vintermörkret ;)

  SvaraRadera
 3. Jag kan inte heller se mig mätt. Tur att jag har två datorskärmar så jag kan lägga den som en liten ruta högst upp i den högra och glutta lite då och då. Det kliar i virkfingrarna, men för tillfället är jag askungen (allt är bara jobb, jobb, jobb).

  SvaraRadera
 4. Underbara rutor!! Jag tycker om att virka rutor, men att sen sätta ihop dem har jag inte riktigt tålamod till, så jag beundrar verkligen ditt verk!

  SvaraRadera
 5. Underbar filt och härliga färger. Så kul när man vågar blanda friskt. Kram :-)

  SvaraRadera
 6. "Härligt härligt, men farligt farligt, så ta det varligt aaahhhhh oooohhh - bokstavligt!" från en virkskadad till en annan.

  Underbara bilder. Din mormorsrutefilt fick plötlsigt en ny skepnad, uppstassad med lapptäcket och allt. Höga klackar och läppstift typ! Wow!

  Och visst är rutor plus lappar lika med sant. En ny idé börjar plötsligt att ta form over here - hur kan man kombinera mormorsrutan med lapparna i en och samma skepnad??? Hmmmm. Jag behöver inte fler idéer!!! STOP! Inspirations-overload! Min "Jag vill göra" lista är redan alltför lång!

  Man skulle kanske sätta igång och arrangera kreativa resor till folk. Typ som yogaresor. Man sticker iväg en vecka och bara är kreativ utan vardagsbestyr, jobb och andra familjemedlemmar som står och stampar efter uppmärksamhet när man sitter där med 78 lappar ihopsydda i knät och vet att man "bara" har typ 34 kvar som man vill sy NU! Med viss tvekan släpper man sakta taget om tygstycket, fingrarna som klamrat sig fast så hårt, foten på pedalen för jag vill inte sluta - INTE NU! Men kärleken i ögat på den lilla vinner kampen och man släpper taget, traskar med för att läsa godnattsaga, sjunga sång, natta 113 gossedjur och svara på 27 "Varför" frågor... Efter den seansen är det krampaktiga taget om lapptäcket ett minne blott och man degar ner sig i soffan för att zappa mellan kanalerna innan man stupar i säng. Imorgon ska jag sy dom sista lapparna. Imorgon kanske jag hinner... Jag skulle DIREKT betala dyra pengar för en hel ostörd vecka med kreativ förnöjelse - vilken dröm! Kram PS vad kom liksom hela den här kommentaren ifrån? Min hjärna är lite ur balans tror jag. Typ ketchupeffekten, det gick inte att stoppa. Tankarna bara rullade på och fingrarna dansade själva över tangenterna. Borde ha skrivit detta som ett inlägg på min blogg istället. Nåja... När inspirationen är på topp är det som att cykla i nedförsbacke - utan bromsar! Puss.

  SvaraRadera
 7. ¡Qué preciosidad! ¡Me encanta! Necesitamos esa tarde de craft para intercambiar información (aunque no existe paciencia suficiente en el mundo para que me enseñes a hacer esas maravillas, ¡soy mega torpe!)

  SvaraRadera
 8. Vilket otroligt fint kuddfodral!

  SvaraRadera
 9. Underbara färger! Vad inspirerad man blir...väldigt härlig blogg du har, hit ska jag nog trilla in igen :)

  /LadyNight
  http://pysselstund.blogspot.com

  SvaraRadera