Sidor

lördag 29 januari 2011

TUR


Jag har vunnit ett virk-kit hos Erica Laurell. Hennes garn är helt underbart.
Önskar att jag hade flera kilon av det.
Paketet kom helt lägligt dá jag inte hade nágot virk-projekt pá G.

12 kommentarer:

 1. Så skojigt - grattis!
  Jag gillar också hennes garn - det är härligt att virka i! :)

  SvaraRadera
 2. Vilken tur du har. Lyckost!

  SvaraRadera
 3. grattis, en riktig toppenvinst

  SvaraRadera
 4. Grattis, det är alltid roligt att vinna!

  SvaraRadera
 5. Tjingeling min vän
  Det gör mig glad att jag inspirerar dig. Det är ömsesidigt ska du veta. Vi kommer från samma generation det hör ju jag. "Rosa och rött kan man inta ha ihop", det sa alltid min mor med. Så brunt och grönt fick det bli eftersom jag hade 3 mindre bröder som skulle ärva och en storebror att ärva från... Suck. Jag hade rosa först när jag fyllde 14 - typ! Och egentligen är jag inte ett dugg rosa, blommig, gulligt, flickig och har aldrig varit men inom mig finns tydligen en sån längtan trots allt... Jag ger utlopp för den sidan när det gäller att skapa till mina döttrar.

  Tygerna har jag inhandlat dels på loppisar och nya moderna på olika ETSY butiker. Jag beställer från USA mestadels och trots frakt så blir det ändå en fjärdedel av priset här i Schweiz... Ibland kanske inte tyget är riktigt vad jag tänkt men oftast blir jag glatt överraskad när jag äntligen får hålla, smeka och känna tyget mellan mina fingrar. Jag borde skriva ett helt inlägg om detta faktiskt.

  Jag gillar att återvinna gamla tyger, känns EKO vänligt liksom, och att blanda med nya tryck gör att det får lite av en WOW faktor, tycker jag i alla fall. Nästa projekt blir helt och hållet ett återvinningsprojekt, tema flower power. Mer om det senare. Några ETSY butiker att kolla in Whimsidots, Sosovintage, Sewdeerlyloved... Jag har länkar i tidigare inlägg tror jag.

  Spännande med flytt! Större? Mindre dragit? Ugn? Varmare på vintern? Trädgård eller kanske terrass alternativt stor balkong? Du får berätta mer sen. Kram så länge och försiktig med axeln. Jag har ju som sagt börjat virka igen men smärtan smyger sig också tillbaka... Suck. Då är lapptäcken en bra outlet för kreativiteten.

  SvaraRadera
 6. HOLA AMIGA!! SEIMPRE VISITO TU BLOG ES MUY BONITO Y ADEMÁS TUS TRABAJOS SON PRECIOSOS. QUE LÁSTIMA QUE NO TIENES EL GADGET DE SEGUIDORES. DE TODOS MODOS NO TE PUIEDO DE VISTA. SIEMPRE TE ESTOY VISITANDO DESDE VENEZUELA. TE INVITO A VISITARME EN MI PANALITO! BESITOS!!! MARISELA:)

  SvaraRadera
 7. Så flott. Gratulerer så mye. En riktig flott premie!

  SvaraRadera
 8. Hola!!
  linda!!
  muy bellas tus últimas creaciones!!
  besos
  c@

  SvaraRadera