Sidor

måndag 13 februari 2012

2 BEGRAVNINGAR OCH EN KATT


Det där med hamster gick inge vidare. Skröpliga djur.
Inga mer djur nu, tyckte jag. Tills min svägerska ville ge oss en katt.
Hon har en vän som är veterinär. Han ägnar sej át att sterilisera utekatter. Han hade just dá en liten kattfröken, sá söt, sá söt.
Áh ja, vi bara tackade och tog emot.Lilla "Alys" fick vara innekatt nágra dagar medans stygnen trillade bort.
Nu vägrar hon gá ut. Är ingen utekatt längre.
Jag har haft mánga katter men inte träffat pá nágon som denna. Naia kan göra precis vad hon vill med den och ibland gár det rätt häftigt till. Katten är med pá allt.
Jag tror att hon gör det bara hon fár stanna inne ( och fár sova i fotändan pá vár säng).

6 kommentarer:

 1. Åh, beklagar sorgen. Och grattis till den fina nya kissekatten. Om jag var en katt skulle jag också vara innekatt.

  SvaraRadera
 2. Gud det låter som en underbar katt som har hittat hem :)

  SvaraRadera
 3. Bien!!! me alegro por ese gato casero... es que tu casa es genial, como va querer salir a la calle?? jeje

  SvaraRadera
 4. Det var mig en kortlivad råtta! Så nu är det begrvaningståg och hela fallerullan... Men kissemissan ser ju fin ut. Lustigt det där med katter. Hur olika dom kan vara. Vi skaffade en bror o syster för 3 å® sen. Systern fick man inte peta på men gärna mata. Åt som en häst och kom bara hem när dte var dags för mat. TRist. När hon sen en dag bara försvann var sorgen tung i huset... För även om Lolan inte var gosig så var hon hemtrevlig. Höll sig alltid runt husknuten. Nära. HOn kom aldrig tillbaka... Brorsan CHarlie var mer gosig. Sov med stortjejen hemma och hon var nog den enda, bortsett från mannen som kunde mysa med honom. Men han blev hyperdeprimerad när Lola försvann, drog sig undan och kunde vra borta i dagar. Så sen skaffade vi Frankie Boy. Helt galen liten kisse som bara ville attacjera CHarlie så fort han fick chansen. CHarlie flydde fältet o vi trodde att nu flyttar han till garnngården. Mne nu är dom som lång o lerhalm. Frankie är som Alys. MYCKET tålmodig. Han kånkas runt, spelar trummor, körs runt i dockvagn och är gosigare än någon annan katt jag nånsin träffat. Mys med er nya härlighet. Hon är nog unik i sitt slag. Plus att ni gjort en god gärning. :D

  SvaraRadera
 5. Men gosingen vilken söt donna! Tråkigt med smådjuren, men stort grattis till den nya familjemedlemmen!

  SvaraRadera