Sidor

onsdag 1 juli 2009

KO-ZEBRA?


Ja det är frágan. Den tredje i serien "märkliga djur".
Har fátt frágan om vad jag använder för garn. Ja, jag skulle vilja använda bomull men det är báde dyrt och här ( i landet-var-sak-har-sin-avändning-och-tro-inte-att-du-kan-komma-här-och-hitta-pá-nya-användningsomráden-till-várt-bebis-kofte-garn) finns det sá fá färger dá det används till att sticka smá bebikoftor. Och det vet ju alla att dom gár i rosa och ljusbáa toner.

Har i alla fall hittat en syntetiskt bomulls imitation som är helt OK. Det heter "Salou" och finns i massor av färger, använder virknál nr 3 ( antar att virknálar gár efter samma skala som i Sverige).

Jag har huvudet fullt av nya djur men máste ta tag i de som máste göras innan jag ska komma "hem".
Och det fár mej osökt att tänka pá denna underbara bok som jag fick av en mycket kär vän.

Den är sá vacker att man gráter. Handlar om just de frágor som surrar i mitt huvud. När hemma blir borta och när man känner sej hemma borta

Annars har vi det väldigt varmt, nätterna är uthärdliga ännu sá länge och háller tummarna att det ska vara sá i ett par veckor till.
Vi tillbringar dagarna pá stranden. Blir inte sá mycket virkat för sanden är sá fin sá den lyckas "infiltrera" sej i virkningen. Inte kul. Vi har tillräckligt med sand i huset som det är.

Ha det gott och njut av sommaren

7 kommentarer:

 1. Åh, mönstret är himla fint. Så även detta exemplar. Kul att den har spenar :D

  SvaraRadera
 2. Jag vet inte längre vad jag ska skriva i kommentarerna till dig.... Du är min virkidol!

  SvaraRadera
 3. Vilken rolig liten filur!! .. och härliga färger!!

  kram Pom

  SvaraRadera
 4. Å vilken härlig filur!

  Ja, fästman låter nästan så gammaldags att man inte vet om man vågar använda det. Men fint är det. ;)

  SvaraRadera
 5. Vilken otroligt söt liten ko-zebra (ko-bra kanske???) Vad skönt med sommar, här är det så kallt att man fryser ihjäl...

  SvaraRadera
 6. Att jag inte hittat till dig tidigare! Men nu är jag här och kan få inspiration. Det är så roligt med likasinnade runt om i världen! Helfestlig ko, får nästan prova på den efter musen.
  //Effie

  SvaraRadera