Sidor

onsdag 5 januari 2011

LJUSLYKTOR
IKEA´s doft-ljus "Tindra" har fátt en ny skepnad. Mönster kommer inom kort.

Det har inte varit mycket julpyssel hos mej .
Ska jag vara ärlig sá är jag inte särskilt "julig" av mej. Hade jag inte haft barn hade jag nog struntat i alltihop och ákt till en varmt och skönt ställe och sluppit den emotionella stressen.
Eller átminstone máste jag lära mej är att det inte gár att skapa en svensk julstämmning här.
Vi har sett árets julkalender, "Julknorren", som Naia säger, och hon blev sá förtjust i Isadora. Särskilt hennes sätt att klä sej.
Tomten  kom och han "hade samma ögon och händer som pappa". Kanske var det sista áret som man kan "lura" henne.
Här bláser vi jätte-bubblor en av de fá soliga dagar under julen. Annars har det mest varit grátt och regnigt.
Jag fick den här i juklapp. Ni kan kanske gissa vad jag har för planer detta áret.
(Jag SKA komma i mina jeans).

9 kommentarer:

 1. jättesöta! älskade också Isadoras hår och kläder. god fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Oj, vad fint! Ljuslyktor kan man inte ha för många av! :D

  SvaraRadera
 3. Väldigt fina! Jag har några sådana glas undanstoppade, och det var längesedan virknålen var framme känns det som. Det kanske är dags för det snart då :)

  SvaraRadera
 4. nu jäklar ska det visst bli nya tag tror jag, stort lycka till

  SvaraRadera
 5. Fina ljuslyktor,om du lägger ut mönstret kommer jag absolut att göra dom.

  SvaraRadera
 6. Jättefina ljuslyktor, jag tror jag har en hel stapel i skåpen med ”tindraglas”... hm, fast jag kan ju inte virka. God fortsättning och jeanslycka ;).

  SvaraRadera
 7. Underbar design till ljuslyktorna!
  Jag blev också väldigt förtjust i Isadoras stil. Även om jag egentligen är för gammal. :)

  SvaraRadera
 8. Tycker om! Och Emmy har likadana stripy tights som NAia. dom är hennes favorit och hon har hål i rumpan och på knät men jag får INTE slänga bort dom...

  Lapptäcket mitt har växt fram ur blandade känslor. Köpte först em tygbunt med moderna grå och gröna toner (min brors hem är ganska modernt i svart, grönt och vitt blandat med lite antikt...), men det blev så platt. Och jag gillar egnetligen inte moderna mönster så det kändes lite svårt att skapa från hjärtat. Sen slängde jag in lite gamla retrotyger med blommor och rosa/orange från min lilla samling här hemma och några svarta eftersom deras soffa är stor, modern och svart och då började det kännas okej... men inte helt rätt. 3 veckor innan jul var jag redo att slänga bort alla högar av ihopsydda rutor eftersom jag helt enkelt inte tyckte om det. Jag la undan projektet och funderade på om jag skulle kunna hinna börja på något nytt. En vecka innan jul tog jag fram det igen och då typ började jag smågilla det hela. Jag jobbade som en blådåre och när det väl var klart satt jag och var helnöjd. Det är fortfarande inte mina färger men jag gillar mixen av alla möjliga varianter på mönster och tidsepoker som finns i där. Jag kallar det mitt "smoking dope quilt" ,även om jag aldrig ens puffat ett enda bloss marijuana i mitt liv. Ha ha ha! Ett lapptäcke som växt fram helt utan kontroll och som är superduper flummigt på sitt eget vis. Det är min brors lapptäckes lilla saga...

  SvaraRadera