Sidor

söndag 15 november 2009

HÄRLIG HELG

I helgen har mannen M sprungit det sista loppet för i ár, nu blir det lite paus innan det börjas pá ny kula igen.
Det här loppet är mitt favorit-lopp. Inte för att jag springer utan för att det ligger pá en underbar plats, i en pinjeskog uppe i bergen, och det är sá bra organiserat för familjen. Aktiviteter och MASSOR av mat och dryck........Gissa vem som át för mycket?
Barnen sprang orientering. Lyckan var stor dá det delades ut báde tröja och "nummerlapp" precis som till deras pappor.

Efter 4 timmar och 37 minuter hade mannen M avverkat 42 km i bergen. Han fick sällskap av Naia att springa i mál.


Det var ett underbart väder, solen sken frán klarblá himmel och vi undrar fortfarande vart hösten har tagit vägen....
Och pá tal om hösten sá hittade vi lite svamp.8 kommentarer:

 1. Hej,
  Kul att du hittade lite svensk svamp i den spanska skogen.

  En fråga , växer det ätbara svampar i den spanska skogen? Har aldrig hört någon från ett annat land säga att de skall ut i skogen och plocka svamp.
  Lite nyfiken.

  Du får ha en trevlig vecka./mia

  SvaraRadera
 2. Hej! Måste bara skriva och säga vad fina saker du gör! Önskar verkligen jag kunde virka. har en liten 8 månaders dotter som det skulle vara så kul att göra ngt till men vet inte vad som är lätt att börja med? Har aldrig virkat förut...Ha det så bra! Mvh/Mika

  SvaraRadera
 3. Vilket gulligt kort på mannen och Naia... Kul svampar, här finns det bara giftiga sådana. Eller såna som man skulle tyckt det vore ganska kul om man hittade om man var i tjugoårsåldern och gillade att inte veta vad man gjorde. Sånadär som är helt lagliga i Amsterdam....

  SvaraRadera
 4. Kanske borde tillägga att jag nu inte menar alla tjugoåringar. Men att man kanske hade föredragit att springa på dem då. Nu föredrar man ju sådana som man kan köpa i affären och steka i stekpannan och äta utan bieffekter.

  SvaraRadera
 5. Å, vad härligt ni verkar ha haft det! Och vilka fina svampar! Jag är alltid lika imponerad av hur mycket du får färdigvirkat. Jag önskar jag vore hälften så produktiv som du.

  SvaraRadera
 6. Den spanska svampskogen bjuder visst på mycket gott!

  SvaraRadera
 7. svamparna var ju för söta, har testat en del av mönstren på dockkläderna nu, kanon blir dom

  SvaraRadera
 8. Åh, ser ut som solen lyser på löparna och på de fina svamparna! Här uppe i norr har vi inte sett solen på flera veckor. Om det nu bara kunde komma lite snö istället för tråkregnet så är jag nöjd.

  SvaraRadera