Sidor

fredag 12 februari 2010

RANDIGA RÄNDER


Till den randiga burken har jag använt mej av en väldigt användbar RAND-GENERATOR. Har kanske nämnt det innan men det kan vara bra att upprepa, om nágon har missat.

Den är fylld av rökelse som jag köpte när jag var i Nepal för längesen. Jag hade med mej hem en stor kasse, alldeles full.
Nu är det inte mánga kvar. Nu förtiden tänder jag mest doftljus frán IKEA, och om IKEA´s betydelse för en utlandsvensk tänkte jag berätta i nästa inlägg.


22 kommentarer:

  1. Och Ikea rules.....
    Vilken fin korg, vi har också rökelser här hemma. Inte för att jag gillar dem så värst mycket (beroende på att jag köper de som stinker absolut värst) men för att så fort grannen röker så säger jag så högt jag kan "selfish PRICK" innan jag tänder en näve rökelser och vevar besatt med en handuk som en galen indian som försöker sända röksignaler till andra sidan klotet), för att stinka mer. Så han fattar vinken liksom. Går sådär. Men nån gång lär han väl fatta. Fast han kanske fattar bättre om jag langar en kasse gamla blöjor upp på hans balkong...

    SvaraRadera
  2. ia jag kommer ihåg när du bloggade om tygerna du fick av din gamla jobb och faktiskt jag tänkte direkt på dig när jag köpte mina. DU är så inspirerande på alla sätt och vis.
    ska vi se vad du talar om about IKEA, jejeje.
    ha en bra dag vännen!

    SvaraRadera
  3. hihi, lilla barn, vad du är rolig!

    SvaraRadera
  4. Kanonfin, men varför randgenerator? Kan man inte bara virka på och byta lite när man känner för det?

    SvaraRadera
  5. HEj hopp!

    sååå fin korg....rolig läsning..hihihiii..

    Rökelse klara jag inte.Har försökt flera ggr men får alltid världens host attacker.....så det får bli doftljus!

    Kramizz Nilla

    SvaraRadera
  6. Bobo: Nej inte om man har svárt för att láta bli att göra allt likadant.

    SvaraRadera
  7. Rand-generator??? Varför har ingen berättat att det finns något som heter rand-generator förut???? Jag som just nu håller på med min "shell stitch filt" och finner det något komplicerat moch frustrerande att välja bland färgerna varje varv för att få typ flyyyyyyt. Jag börjar ofta med en färg och när jag väl kommit en bit på väg så... njaaaa, inte riktigt bra... måste prova en annan. Och så håller jag på. Virkar, repar upp, virkar annan färg, repar. Och så kommer du upp med en rand-generator!!! Hur fantastiskt är inte det? Ska genast testa. Wow! Hur kan någon bara komma på idéen? I am blown away. Varje dag lär jag mig något nytt.

    Hörde att du sticker hem till gamla Svedala en sväng snart. Lyckost. Mina "Pink Ladies" har arrangerat tjejweekend Melodifestivalshelgen men jag har precis fått jobb (bye bye hemmafrulivet) och kan ju knappast be om ledigt det första jag gör så jag vet inte om det kommer att hända än... Hoppas dock eftersom jag hade planer på att besöka min favvogarnbutik och ta hem garner jag med. Det är ju faktiskt relativt billigt med garn i SVerige. För att inte tala om hur kul det är att fnissa ihop med gamla oldies goldies och dricka vin tills ögonen går i kors utan att ha några måsten dagen efter.

    Och rökelse och doftljus? Ingetdera. Det blir bara slagsmål om vem som ska tända eller blåsa ut. I julas fick vi klistra upp "ljus-schema" på kylskåpet... Måndag - Nelly, Tisdag - Luca, Onsdag - Emmy och så börjar vi om igen...

    SvaraRadera
  8. Oj, vad snygg! Gillar verkligen färgerna. Står den av sig själv eller har du stärkt den? Jag har sytt filtost, men funderar på att lata mig och sy mackan istället för att virka den...
    Med risk för att framstå som en stalker kan jag meddela att jag plockat upp min äppelburk ur ufo-korgen.

    SvaraRadera
  9. Vilken inspirerande blogg du har, roligt att jag hittade hit. Underbara, färgglada skapelser. Gillar dina mormorsrutor, lite annorlunda och söta. Giraffen är också nåt jag fastnade för. Ha en trevlig helg! //BiZen

    SvaraRadera
  10. Sicket bra tips! Håller just på att göra något randigt och har kört fast lite för jag kan inte riktigt bestämma mig hur mina ränder ska vara :) så detta ska jag göra efter! tack /vicky

    SvaraRadera
  11. Tack för tipset, smart! Och dina ränder är jättefina!

    Min kamera är en (snart) utsliten canon eos 400d med diverse olika linser (fast jag använder nästan alltid 18-55mm av lathet...)

    Ha en skön helg!

    Anna

    SvaraRadera
  12. Está muy linda!
    además de ser una excelente idea! Son inciensos esos que guardas allí?

    SvaraRadera
  13. Vilka härliga färger på burken! Har nu gjort klar min giraff efter ditt mönster. Mönstret var mycket välskrivet och lätt att följa. Den blev jättemysig! Ännu ett tack för att du delar med dej av dina beskrivningar. Ta dej gärna en titt på min blogg och berätta vad du tycker.

    SvaraRadera
  14. Pyssla. Min äldsta är stor nog för pyssel men det är svårt att hitta ro på tu man hand med huset fullt av andra ungar. Låter tokmysigt med lite hjärtligt pyssel av alla dess slag. Attic 24 är en stor inspiration för mig också. Färgerna gör mig så glad! Försökte mig på hjärtat men fick inte riktigt till det... Men blommorna gick bra när jag välk listat ut begreppet "virka bakom". Kul att du gillade min virkspets. Den var jätte enkel att sy på, precis som du sa. Jag ska virka en till köksgardinen också men den är över 3 meter så jag samlar energi... Ha det gott. Och jobbet är ett deltidsjobb på kontor, inget märkvärdigt men ett lagom stort steg tillbaka in i arbetsvärlden och det ger utrymme för att utveckla min virkpassion. Det var på tiden... Mamma i all ära men lite distans till familjelivet ger bra balans i tillvaron. Kram på er.

    SvaraRadera
  15. Vilken snygg korg!
    Randgeneratorn är super, jag har sparat tipset från första gången du tipsade. :)

    Ha en skön alla hjärtans kväll!

    SvaraRadera
  16. Hej!
    Tja.. lördag och inga teenisar hemma så är det bara virka och äta som gäller ;) Och så går det fort när jag tycker det är roligt.

    SvaraRadera
  17. Åh vilket bra tips med en randgenerator!

    SvaraRadera
  18. Tack för tipset! Så fint det blev med dina ränder!

    SvaraRadera
  19. Du fryser vel du også nu...? Regner med det er kaldt hos deg og?

    SvaraRadera
  20. Den där randgeneratorn är kanon tycker jag, snygg blev din i alla fall

    SvaraRadera