Sidor

torsdag 10 juni 2010

MERA PYSSEL

Vi har pysslat lite igen Naia och jag. Inspirerade av Lilla a.
Klänningar och sol i tyg och resten har Naia málat med textil-tusch-pennor.
Det är Naia och jag med högklackade skor.

Naia har varit lite sjuk ett par dagar och det är första gángen pá nästan ett ár. Ganska typiskt dá jag har börjat jobba igen, efter att ha varit arbetslös under ganska precis ett ár. Det finns inga VAB-dagar här sá det kan bli oerhört krisigt med sjuka barn.

Anlednigen till att jag inte har jobbat har varit omorganisationer och ett konstigt vikarie-system som jag inte ska gá in pá här, men nu sá ska det funka och jag har fátt den stora äran att vikariera pá förlossningen ( är undersköterska).
Var lite orolig ett tag att jag skulle svimma, har lite svárt för blod (!?). Men det gár bra, istället kan jag inte láta bli att gráta en skvätt vid varje födsel. Det upphör aldrig att förundra mej, detta livets under.

Min filt är sá gott som klar. Fattas bara 3 varv. Runt om, den är stor sá det tar lite tid och det blir ganska varmt att ha den i knäet.14 kommentarer:

 1. Vilken härlig tröja. Kul när barnen kan vara med och pyssla.
  Grattis till jobbet, låter underbart.

  SvaraRadera
 2. Så fin tröja du och dottern har gjort. Lilla-a har mängder med fina idéer. Ska bli spännande att se filten när den blir klar

  SvaraRadera
 3. Vilken fin tröja!!

  SvaraRadera
 4. Vilken bra idé och tröjan blev ju superfin!!

  Grattis och lycka till med jobbet!

  SvaraRadera
 5. Tjusig tröja! Jag undrar om det är något annat land än Sverige som har vab-dagar?
  Håller med dig, det är stort att få vara med om förlossningar!

  SvaraRadera
 6. Åh vilken mysig tröja ni har gjort :-)! Hoppas att dottern gillar att pyssla med sådant när hon blir lite större! Jag har jobbat som uska på förlossning tidigare och det kändes lite som en ära att få ha fått närvara, varje gång :-)!

  Filten ser ut att bli alldeles ljuvligt fin :-)!

  Stort lycka till med nya jobbet :)!

  SvaraRadera
 7. Världens finaste Naia! Kram från mig!

  SvaraRadera
 8. Wow! Om du ändå hade varit med där på Mallis när killen min föddes och jag var livrädd och inte fattade ett ord spanska.... Tänk vad allt hade varit annorlunda då...

  Måste vara jättespännande. Det är (in my opinion) det mest underbara ögonblicket i livet att se ett annat liv komma till världen.

  Vilken fin tröja. Och vilket öga för detaljer hon har din Naia. Små hjärtan som mönster på klänningarna. Söt! Kul idé för kalasaktivitet. Ska jag komma ihåg när Nelly fyller 9. Och den där mormorsrutefilten vill man jag bara gosa in sig i. Mys!

  SvaraRadera
 9. Hon har ju det där med poserande helt naturligt i sig. Ha ha ha! Sötnos!

  SvaraRadera
 10. Jättefina både tröja och Naia! Tänk, A ritar alla sina prinsessor med klackskor också!? Var hon har fått den fetischen från vet jag inte, då jag själv bara går runt i gummiskor.. Lycka till med nya jobbet!

  SvaraRadera
 11. Underbar t-shirt!! Och underbar filt! Färgerna i den är verkligen vackra. Harmoniska :))

  Tack för sluta-röka-uppmuntran. Värst vad många virkare som är fd rökare. Känns som frenetiskt virkande borde kunna få en att ta sej igenom den värsta abstinensen ;)

  Ha en riktigt skön helg!
  MiA

  SvaraRadera
 12. Vilken härligt glad tjej du har och vilken läcker tröja hon har gjort! Är väldigt imponerad över din mormorsfilt. Önskar att jag hade tålamod... Jag har virkat din giraff, tack för mönstret! Den var väldigt rolig att virka och fler lär det bli!
  Ha en fortsatt bra helg!
  Juliane

  SvaraRadera
 13. Jättefin tröja och filten verkar också bli ruskigt fin. Själv har jag också påbörjat ett filtprojekt igen. :)

  SvaraRadera
 14. Underbar tröja!
  Och filten... mmmm.

  SvaraRadera