Sidor

söndag 6 juni 2010

TITTSKÁP

Pyssel-väder brukar vara grátt och regnigt men här kan det även vara när det är allldeles för varmt och man inte orkar vara ute i solen.
Har upptäckt en väldigt fin blogg med massor av pyssel för barn. Titta in hos Lilla A och bli inspirerad.

Här är várt tittskáp.
Ett prinsessrum, sáklart. Med himmelsäng, rosa gardiner, silverbord och modern konst pá taket.
Ett par pollypocket och 3 bebisar flyttade in.


.

7 kommentarer:

 1. Tjingeling!
  Höns. Jay vill skaffa höns. HAns kompis som har lanthus i Frankrike kom ¨øver i påskas med hemvärpta ägg från sina höns och det var en ljuvlig upplevelse. Mina pannkakor var plötsligt gyllengula och kokta ägget smakade - ägg på ett helt nytt vis. Kanske blir det höns till nästa vår. JAy är ju kock och drömmen är nog att kunna odla allt ekologiskt och leva av det vi har. Vore ju toppen.

  Vilket underbart litet tittskåp. Ska genast visa Nelly. Hon kommer bli jätteinspirerad och sen kan hon göra sitt eget tittskåp. KAlasbra idé!!!! Stor kramar till Naia som gjort ett sånt bra jobb! :D

  Kul att du också går i lapptäckestankar. Ha ha ha! Jag har nog bestämt mig vilka tyger det blir redan... Att lägga upp collagen på bloggen hjälpte i den kreativa processen. Nu ska jag bara hitta någon bok med lapptäcksbaskunskaper... eller bara slänga mig rakt utföir stupet och göra fel tusen gånger innan jag gör rätt. Det går ju det med. :D Kram!

  SvaraRadera
 2. Så roligt att få se kreatören! Så underbart söt hon är. Jag var så ledsen att jag inte fick med det fina på taket i bilden på våningshuset, för det ser riktigt coolt ut!
  Ni byggde visst för få och för korta sängar;)Underbart.

  SvaraRadera
 3. Hej duktiga du! Vilken rolig blogg du har, hittade hit via en anna favorit bloggare: Lilla a. Älskar dina virkade alster, ska absolut prova den fina giraffen!!! På återseende!/Tess

  SvaraRadera
 4. Och virkade mattor så klart. Väldigt fint. Syntes bättre nu än på Skype. ;)

  SvaraRadera
 5. Du är ju för söt, vilken kreativitet du har

  SvaraRadera
 6. Vilket fint tittskåp. Jag ska ha slöjdverkstad med sexåringar i höst. Har aldrig haft slöjd med så små barn förut och att göra tittskåp är en jättebra idé. Det ska jag nog börja med. Tack för tipset.

  SvaraRadera
 7. Fint tittskåp, du är kreativ som hittade på det.

  SvaraRadera